Opony
- bloku
- Moderator
- Marka/model:: Chwilowy brak
- Typ: 4F
- Oznaczenie Silnika: BMK
- Rocznik: 2005
- Kontakt:
Re: Opony
Yokohana Sport Advance v105. Jezdzilem a teraz ma je Paweb w A6. Swietna na deszcz jak i na suche nawierzchnie. Dosc sztywne bokinale tez nie na tyle aby komfort uciekl. Jedyny mankament to jedna z najnizszych ocen w oszczednosci paliwa. Cena tez znosna jak na opone premium.
- Gocek
- Klubowicz
- Typ: 46
- GaduGadu: 1335399
- Kontakt:
Nad Yoko myślałem, ale S drive AS01 albo C drive AC01.
Goodyear Efficientgrip Performance
Bridgestone RE050A
Goodyear EXCELLENCE
Dunlop SP Sport 01
Jakieś doświadczenia/informacje odnośnie powyższych? Wybór jest spory, a ile osób tyle opinii, chociaż sądzę, że nie ważne co wybiorę z powyższego będzie ok.
Goodyear Efficientgrip Performance
Bridgestone RE050A
Goodyear EXCELLENCE
Dunlop SP Sport 01
Jakieś doświadczenia/informacje odnośnie powyższych? Wybór jest spory, a ile osób tyle opinii, chociaż sądzę, że nie ważne co wybiorę z powyższego będzie ok.
- bloku
- Moderator
- Marka/model:: Chwilowy brak
- Typ: 4F
- Oznaczenie Silnika: BMK
- Rocznik: 2005
- Kontakt:
Grupę GY nie polecam. Kilka krotnie już miałem problemy z oponami i reklamacją. Stąd miałem Yokohamy. BSach jeździłem na tym modelu w BMW - fajna opona na suche, na mokrym szybko traciła przyczepność (na mocnym deszczu). Dunlopów i Yokoham z niższych modeli nei testowałem.
- iparts
- Marka/model:: Audi
- Typ: A4
- Oznaczenie Silnika: TDI
- Rocznik: 2007
- Kontakt:
Potwierdzam, Yokohama o której pisze bloku moim zdaniem bardzo dobra opona, w tym przedziale cenowym jest to dobry wybór, nie powinieneś być rozczarowany.
Zapraszamy forumowiczów do internetowego sklepu z częściami - http://www.iparts.pl
-
- Marka/model:: Audi
- Typ: RS3
- Kontakt: